Toimintaterapia

Toimintaterapia on asiakaslähtöistä kuntoutusta, jossa terapiamenetelmänä käytämme asiakkaalle mielekästä toimintaa. Merkityksellisen toiminnan aikana erilaiset taidot ja valmiudet vahvistuvat ja vaikutus näkyy edistymisenä muissakin arjen toiminnoissa. Toimiva arki kuuluu kaikille. Me tuemme ja autamme sen saavuttamisessa.

Kenelle toimintaterapiaa?

Tarjoamme toimintaterapiaa kaikenikäisille kuntoutujille. Asiakkaitamme ovat niin lapset, nuoret, aikuiset kuin ikäihmisetkin. Toimintaterapiaan hakeutuvat kuntoutujat, joiden elämää saattavat rajoittaa erilaiset kehitykselliset häiriöt, sairaus, vamma tai ikääntyminen.

Aloitetaan yhdessä

Yksityisasiakkuuden lisäksi meille voi hakeutua myös Kelan, sairaanhoitopiirin tai vakuutusyhtiön myöntämällä maksusitoumuksella tai palvelusetelillä.

 

Toteutamme toimintaterapiaa Keski-Suomessa (Jyväskylä, Keuruu, Saarijärvi) sekä Etelä-Karjalassa (Lappeenranta ja Imatra) sekä näiden kaikkien kuntien lähikunnissa.

Toimintaterapiaa palvelusetelillä tai itsemaksavana?

Tiesitkö, että meille voit hakeutua myös itsemaksavana asiakkaana? Ole meihin yhteydessä, niin kerromme lisää.

Oletko saanut palvelusetelin? Olemme palvelusetelipalveluiden tuottajia Keski-Suomen ja Etelä-Karjalan alueella.

Lue lisää palvelusetelistä

Kuntoutumista aivoverenvuodon jälkeen

Asiakkaamme Hannu sairastui aivoverenvuotoon, jonka seurauksena hänen kehonsa vasen puoli halvaantui, eikä käveleminen enää onnistunut. Kotiuduttuaan Hannun kuntoutus alkoi toimintaterapian saralla. Katso ohesta video Hannun kokemuksesta yksilötoimintaterapiasta.

Lue koko Hannun asiakastarina täältä.

Toimintaterapiasta tukea lapsen kehitykseen

Katso videolta, kun kaksoispoikien äiti, Tiina, kertoo heidän perheensä kokemuksesta lasten yksilöterapiasta. Kaksospojat ovat käyneet toimintaterapiassa kehityksellisten haasteiden vuoksi. Toimintaterapian avulla poikien kynäote ja pyörällä ajaminen ovat parantuneet huomattavasti. Lue koko tarina lasten toimintaterapiasta täältä.

Etäterapia opiskeluiden ja arjen tukena

Asiakkaamme Teemu kertoo, minkälaista tukea omaan arkeensa hän on saanut toimintaterapiasta yliopisto-opintojen ohella. ”Tarkkaavaisuus ja keskittymishäiriö. Ne yhdistettynä yliopisto-opintoihin, niin on ollut haastavaa pitää omaa tilannetta kasassa”, Teemu kertoo.

Katso videolta koko tarina ja kuule, millä tavalla toimintaterapiasta on ollut tukea opiskelijan arjen tueksi. Lue koko Teemun tarina täältä.

Yhdessä onnistumme

Me haluamme kohdata sinut yksilönä kunnioittaen elämäntilannettasi.
Huomioimme myös lähipiirisi toiveet.

Toteutamme toimintaterapiaa Keski-Suomessa (Jyväskylä, Keuruu, Saarijärvi) sekä Etelä-Karjalassa (Lappeenranta ja Imatra) sekä näiden kaikkien kuntien lähikunnissa.