Palveluseteli

Saitko palvelusetelin?

Aloitetaan yhdessä.

Meidät on hyväksytty toimintaterapian palvelusetelipalveluiden tuottajaksi Keski-Suomen ja Etelä-Karjalan alueella. Voit saada palvelusetelin toimintaterapiaan sairaanhoitopiiristä ja terveyskeskuksesta. Meille voit myös hakeutua omaishoidon palvelusetelillä. Lisäksi olemme aloittaneet neurospykiatrisen valmennuksen palvelusetelitoimintana.

Mikä on palveluseteli?

Palveluseteli on kunnan myöntämä maksusitoumus asiakkaalle kuntoutuskustannusten korvaamiseksi. Kunta maksaa palvelun setelin arvoon asti. Tällä hetkellä Mentoriksella palvelusetelipalvelut ovat asiakkaalle maksuttomia.

 

Palveluseteli Keski-Suomessa:
  • Toimintaterapian palveluseteli
  • Neuropsykiatrinen valmennus
Palveluseteli Eksoten alueella:
  • Omaishoidon palveluseteli

Kun saat Palvelusetelin…

1. Soita meille joko Keski-Suomen tai Etelä-Karjalan toimipisteeseen. Löydät yhteystietomme sivun alalaidasta.

2. Sovitaan tapaaminen ja aloitetaan terapian toteutus kuntoutussuunnitelman mukaisesti.

 

Palveluseteliasiakkaan toimintaterapia toteutetaan hänelle laaditun kuntoutusuunnitelman mukaisesti joko vastaanotolla tai asiakkaan omassa toimintaympäristössään. Palvelusetelipäätöksestä löydät palvelusetelin numeron ja varmenteen, jolla voit Palse.fi sivuilla nähdä setelin tiedot ja toteutuneet terapiat.

 

Oletko lähimmäisesi omaishoitaja?

Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirillä on käytössä omaishoidon palveluseteli, jolla voit ostaa meiltä terapiapalveluja. Toimintaterapiaa toteutamme kaikenikäisille, joten ole meihin yhteydessä.

Omaishoidon palvelusetelillä tukea arkeen toimintaterapiasta

Kun saat palvelusetelin toimintaterapiaan ota yhteyttä Terapiakeskus Mentorikseen. Me ohjaamme terapiaprosessin aloittamisessa ja muissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Keski-Suomi
Juha Tuderus   050 340 0713
juha.tuderus@mentoris.fi

Lappeenranta
Laura Pasanen   050 462 8252
laura.pasanen@mentoris.fi