Toimintaterapiaa Keski-Suomessa ja Etelä-Karjalassa

Alla näet toimipisteidemme sijainnit Keski-Suomessa ja Etelä-Karjalassa. Toteutamme toimintaterapiaa tällä hetkellä Jyväskylässä, Keuruulla, Saarijärvellä, Lappeenrannassa ja Imatralla sekä näiden kaikkien lähikunnissa.

Etsitkö terapeutteja? Löydät kaikki toimintaterapeuttimme täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa toimintaterapiaan liittyvissä kysymyksissä, niin kerromme mielellämme lisää!

Puhelin: 050-3400713
Sähköpostiosoite: info@mentoris.fi

Lue lisää toimintaterapiasta

Toimintaterapiaa Jyväskylässä

Tarjoamme yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa kaikenikäisille: lapsille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille. Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Tourulassa, Matarankatu 4. Olemme lähelä keskustan palveluja sekä linja-autopysäkkiä (Tourulantie).

Koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä teemme myös lähikuntien alueella (esim. Muurame, Toivakka, Laukaa, Hankasalmi, Konnevesi, Äänekoski, Uurainen ja Petäjävesi).

Yhteyshenkilö
Juha Tuderus
Puh. 050 3400713
juha.tuderus@mentoris.fi

Jyväskylän käyntiosoite

Matarankatu 4, 40100 Jyväskylä

Toimintaterapiaa Saarijärvellä

Tarjoamme yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa kaikenikäisille kuntoutujille: lapsille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille.

Toimitilamme Saarijärven keskustassa on suunniteltu erityisesti lasten toimintaterapiaa varten. Aikuisten ja ikäihmisten toimintaterapia toteutuu pääsääntöisesti kotikäynteinä. Koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä teemme myös lähikuntien alueella (esim. Äänekoski, Laukaa, Kannonkoski, Konnevesi, Kyyjärvi, Kivijärvi, Viitasaari, Karstula, Pylkönmäki, Multia ja Uurainen).

Yhteyshenkilö
Juha Tuderus
Puh. 050 3400713
juha.tuderus@mentoris.fi

Saarijärven käyntiosoite

Kauppakatu 7
43100 Saarijärvi

Toimintaterapiaa Keuruulla

Tarjoamme yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa kaikenikäisille kuntoutujille: lapsille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille. Toimitilamme sijaitsevat Keuruun Kuntoutus Oy:n tiloissa. Teemme tiivistä yhteistyötä moniammatillisessa työyhteisössä, johon kuuluu toimintaterapian ja fysioterapian ammattilaisia.

Toimimme yhteistyössä Keuruun Kuntoutus Oy:n kanssa ja jaamme vastaanottotilat heidän kanssaan. Koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä toteutamme toimintaterapiaa lähikuntien alueella (esim. Multia, Petäjävesi, Uurainen ja Jämsä).

Yhteyshenkilö
Juha Tuderus
Puh. 050 3400713
juha.tuderus@mentoris.fi

Keuruun käyntiosoite

C/O Keuruun kuntoutus Oy
Kippavuorentie 6
42700 Keuruu

Toimintaterapiaa Lappeenrannassa

Tarjoamme yksilö ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa kaikenikäisille kuntoutujille: lapsille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille.

Toimitilamme Lappeenrannassa on suunniteltu palvelemaan kaikenikäisten toimintaterapiaa. Aikuisten ja ikäihmisten toimintaterapia toteutuu pääsääntöisesti kotikäynteinä. Koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä teemme myös lähikuntien alueella (esim. Imatra, Luumäki, Taavetti, Savitaipale, Taipalsaari, Lemi ja Kuukanniemi).

Teemme tiivistä yhteistyötä moniammatillisessa työyhteisössä, johon kuuluu toimintaterapian, fysioterapian ja puheterapian ammattilaisia.

Yhteyshenkilö
Juha Tuderus
Puh. 050 3400713
juha.tuderus@mentoris.fi

Lappeenrannan käyntiosoite

Raatimiehenkatu 22 LH 34
53100 Lappeenranta

Toimintaterapiaa Imatralla

Tarjoamme yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa kaikenikäisille kuntoutujille: lapsille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille. Toimitilamme Imatralla sijaitsevat Tietotalon 4. kerroksessa. Tiloihin on esteetön pääsy hissillä.

Koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä toteutamme toimintaterapiaa Imatran lähialueilla.

Yhteyshenkilö
Juha Tuderus
Puh. 050 3400713
juha.tuderus@mentoris.fi

Imatran käyntiosoite

Terapiakeskus Mentoris Oy
F.O. Virtasenkatu 6 TIETOTALO 4. krs
55100 Imatra