Mentoriksen somehaaste: Temppurata

 

Hauskanpito sekä motoristen taitojen ja valmiuksien harjoittelu vaatii vain vähän välineitä ja mielikuvitusta. Keväinen sää houkuttelee ulos, ja mikäs sen hauskempaa kuin rakentaa pihalle oma Supermario-maailma! Videolla näkyy vinkkejä esteisiin, jotka kehittävät tasapainoa, kehon- ja asennonhallintaa, motorista suunnittelua, sarjallista tuottamista, kehonhahmotusta, koordinaatiota… You name it! Millaisia esteitä sinun radalle tulisi? Entä onnistuuko Supermario-radan rakentaminen sisälle? Radalle voi suunnata koko perhe, sillä siinä missä rata sopii lapsille motoristen taitojen harjoitteluun, käy se aikuisille kunnon kohottamiseen.

 

Käytä mielikuvistasi ja rakenna oma ratasi pihalle tai sisälle! 

Halutessasi voi lähettää meille videon taidonnäytteestäsi sähköpostiin osoitteeseen emma.ruokonen@mentoris.fi.