Hae meille töihin

Terapiakeskus Mentoris etsii tiimiinsä uusia kollegoita toteuttamaan toimintaterapiaa suurella sydämellä, oletko se sinä?

Olemme innokas toimintaterapiapalveluja tarjoava yritys, jonka toiminta-alueita ovat Keski-Suomi ja Etelä-Karjala. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Saarijärvellä, Keuruulla, Lappeenrannassa sekä Imatralla. Toteutamme toimintaterapiaa niin vastaanotolla, arjen eri toimintaympäristöissä kuin myös etänä.

 

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka sopii sitoutuneeseen ja innostuneeseen työyhteisöömme. Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja luontevaan kanssakäymiseen erilaisten ihmisten kanssa. Tarjoamme hakijalle kannustavan tuen, mahdollisuuden työnohjaukseen, koulutukseen ja monipuolisen toimenkuvan terapiatyön parissa kehittyvässä yrityksessä. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman työajan vapaaseen suunnitteluun. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja omaa autoa.

 

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoa avoimista paikoista löytyy osoitteista: