Etäryhmät pyörähtävät käyntiin tammikuussa 2021, ilmoittaudu mukaan

Meille on tärkeintä, että jokaisella on mahdollisuus saada kuntousta ja tukea arkeen myös näinä aikoina. Siksi haluamme kehittää palveluitamme ja olla inhimillisesti läsnä – ihan jokaiselle.

Olemme kehitelleet etämuotoista ryhmäterapiaa kuluneen vuoden aikana ja voimme iloisesti todeta, että uudet ryhmämme pyörähtävät tammikuussa käyntiin. Tarjolla on toimintaterapeutin ohjaamia etäryhmiä mm. omaishoitajille arjen tueksi sekä nuorille sosiaalisten taitojen edistämiseen. Lue molemmista ryhmistä lisää alapuolelta.

 

Omaishoitajien etäryhmä

Korona-aika on vähentänyt paljon kasvokkain tapahtuvia sosiaalisia kontakteja, jotka etenkin omaishoitajalle voivat arjessa toimia yhtenä voimavarana. Tarjoamme omaishoitajille etätoteutuksella tapahtuvaa ryhmää, jossa vertaistuen lisäksi pohditaan yhdessä toimivia ratkaisuja arjen helpottamiseksi. Omaishoitajien etäryhmä on kaikille avoin.


LUE LISÄÄ

 

 

 

Nuorten etäryhmä

Nyt nuorella on huippu mahdollisuus osallistua etälaitteella toteutuvaan ryhmään. Ryhmässä tarkoituksena on nuorille mielesten menetelmien ja harjoitusten kautta opetella mm. sosiaalisia taitoja ja oman arjen hallintaa. Etäryhmä mahdollistaa nuorelle matalan kynnyksen ryhmäänm osallistumiseen, jos kasvokkain tapaaminen tuntuu jännittävältä. Ryhmä toteutetaan nuorten omien tavoitteiden pohjalta, jokaisen nuoren yksilölliset toiveet huomioiden. Ryhmä on tarkoitettu 16-20-vuotiaille nuorille. Etäyhteys mahdollistaa osallistumisen miltä paikkakunnalta vain.

LUE LISÄÄ

 

 

Ole meihin yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää!


Ota meihin yhteyttä


Lue lisää etäkuntoutuksesta


Millaista on toimintaterapia etäyhteydellä?