Läsnäoloterapiaan siirtyminen Korona-epidemian aikana

Koronavirus COVID-19  

Terapiakeskus Mentoris asiakkaat 

Hyvä asiakas! 

Tällä hetkellä Mentoriksen vastaanotto toimii varovaisuutta noudattaen ja kuntoutustapaamiset hoidetaan sovitun mukaan, ellei toisin ilmoiteta. Pyrimme välttämään tarpeetonta lähikontaktia vastaanotollamme ja pyydämme myös, että ette tule vastaanotolle, mikäli teillä on minkäänlaisia flunssaoireita tai tunnette olonne muutoin sairaaksi.  

Pyrimme pitämään odotushuoneen ihmismäärän mahdollisimman pienenä, joten tulkaa ajanvarauksen mukaisesti terapiaan ja mikäli olette tuomassa lastanne terapiaan, pyydämme teitä ohjaamaan lapsenne ulko-ovelta toimitilaan sekä jäämään itse ulkopuolelle 

Terapian päätyttyä, terapeutti auttaa lastanne pukemisissa. Pyydämme teitä odottamaan toimitilan ulkopuolella ja olemaan terapian päätyttyä paikalla täsmällisesti.  

  • Pyrkikää tulemaan paikalle ajanvarauksenne mukaan, ei hyvissä ajoin etukäteen eikä myöhässä. 
  • Jos toimitilan edessä on muitakin asiakkaitamme, pidäthän 1-2 metrin turvavälin toisiin ihmisiin. 

Olemme lisänneet entisestään vastaanoton pintojen puhdistusta ja desinfiointia. Kiinnitäthän erityistä huomiota siihen, että et koske turhaan toimitilamme pintoja! 

Toivomme teidän huolehtivan hyvästä käsihygieniasta vieraillessanne vastaanotolla. Odotushuoneesta on pääsy asiakas wc-tilaan, jossa kädet pestään terapian alkaessa sekä päättyessä. Toimitilallamme on tarjolla myös käsidesiä, jonka käyttöä suosittelemme asioinnin yhteydessä. 

Kiitos yhteistyöstä!