Siirrymme etäterapiaan Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Mentoris haastaa kaikki kuntoutusalan yrittäjät vastuulliseen päätöksentekoon kontaktiterapioiden keskeyttämiseksi epidemian ajaksi. Yhdessä toimimalla nopeasti voimme omalta osaltamme vaikuttaa korona-epidemian hillitsemiseen. Tämä on tärkeää tehdä nyt eikä huomenna.

WHO on selkeästi ohjeistanut: välttäkää kaikkia kontakteja muihin ihmisiin! Nyt tarvitaan tehokkaita menetelmiä epidemian hillitsemiseksi, jolloin myös epidemia-aika lyhenee. Näin pääsemme nopeammin myös palaamaan normaali-arkeen.

Me jatkamme kuntoutusta etämenetelmin, joka on todettu yhtä tehokkaaksi terapiamenetelmäksi kuin kasvokkain toteutuva kuntoutus. Toivomme, että kaikki kantavat kortensa kekoon tällä toiminnalla. Seuraamme tilannetta koko ajan ja tiedotamme tärkeimmistä asioista.