Tärkeä tiedotus liittyen Korona-virus-epidemiaan

Tärkeä tiedotus kaikille asiakkaillemme ja yhteistyötahoille:

Vallitsevan Korona-virus-epidemian vuoksi olemme päättäneet noudattaa Kelan linjausta ja siirtää kaiken kuntoutuksen etäkuntoutukseksi, toistaiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kuntoutusta toteuteta enää kontaktissa, vaan ainoastaan puhelimen, tablet-tietokoneen tai tietokoneen välityksellä. Haluamme tällä tavalla turvata asikkaidemme terveyttä sekä myös henkilökuntamme terveyttä. Palaamme normaalikäytäntöihin terapian toteutuksessa heti, kun tilanne sen sallii. Olethan yhteydessä omaan terapeuttiisi, jos asiasta on kysyttävää.

 

Tästä näet Kelan tiedoituksen asiasta: https://www.kela.fi/yhteistyokumppanit-kuntoutuspalvelut-ajankohtaista/-/asset_publisher/Aw8qiePfWs1Y/content/kaikki-lasnakuntoutuspalvelut-keskeytetaan